Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Radišić i Smoljan čestitali Martincu i Vučiću na izvanrednim sportskim uspjesima

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan primili su danas u dvorani za sastanke Općine Čitluk Ivana Martinca i Danijela Vučića, karataša i trenera Karate kluba Hercegovina Zagreb.

Na Europskog seniorskog prvenstva u karateu Ivan Martinac osvojio je zlatnu medalju sa seniorskom reprezentacijom Republike Hrvatske. Bio je to prvi naslov europskog prvaka u ekipnim borbama u muškoj konkurenciji u povijesti hrvatskog karatea, a na Olimpijskim igrama u Tokiju Martinčev klupski kolega Ivan Kvesić bio je prvi hrvatski karate olimpijac. Kvesić je sudjelovao u osvajanju zlatne medalje na Europskom prvenstvu te nakon toga nastupio na Olimpijskim igrama, na kojima je Danijel Vučić bio trener u izborničkom stožeru hrvatske karate reprezentacije.

Navedeni iznimni sportski uspjesi glavni su razlog današnjeg prijema. Na svečanom prijemu, kojem su također naočili Mario Rozić, tajnik Ureda načelnik i pomoćnik načelnika, te Milorad Prusina, tajnik Športskog saveza Brotnja, načelnik Radišić i predsjednik Smoljan čestitali su Martincu i Vučiću na najnovijim uspjesima, ali i svim ranijim sportskim postignućima.

Ivan Martinac i Danijel Vučić s nazočnima su podijelili svoje dojmove sa velikih sportskih natjecanja i istaknuli kako uvijek s ponosom ističu kako dolaze iz Brotnja. Također, u razgovorima o radu kluba, Vučić i Martinac su naglasili kako su vrata Karate kluba Hercegovina – Zagreb uvijek otvorena za sve talente iz Brotnja.

Povodom vrhunskih rezultata na Europskom prvenstvu i plasmana na Olimpijske igre hrvatski karte reprezentativci imali su niz svečanih prijema pa tako i prijem kod predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

WordPress Video Lightbox