Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prijam za odličnu mladu atletičarku

Anna Ćurković, članica Atletskog kluba Brotnjo, odličnim nastupom na nedavno održanom Državnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke (U 18), ispunila je normu za nastup na Europskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke, koje će se od 4. do 7. srpnja održati u Izraelu.

Povodom ovog uspjeha, ali i niza ostalih odličnih uspjeha, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upriličili su danas prijam za mladu atletičarku, a uz Annu Ćurković prijemu su nazočili Ivan Veštić, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza, Tomislav Šego, predsjednik Atletskog kluba Brotnjo i Bojan Ubiparip, trener u AK Brotnjo.

Čelnici Općine Čitluk na prijemu su čestitali mladoj atletičarki na izvanrednim sportskim postignućima, kao i cijelom Atletskom klubu Brotnjo, koji bilježi izvanredan niz uspjeha na svim natjecanjima.

Inače, Anna i njezin trener Bojan Ubiparip, kao član stručnog stožera reprezentacije Republike Hrvatske, u Izrael putuju 1. srpnja, a tijekom današnjeg sastanka podijelili su s nazočnima svoje dojmove i očekivanja.

Govoreći o brojnim uspjesima Anna Ćurković prisjetila se nastupa na Prvenstvu Hrvatske koji joj je donio plasman na Europsko prvenstvo, nastupa na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke, ali i najnovijeg uspjeha postignutog na seniorskom Prvenstvu Hrvatske.

Anna je na spomenutom seniorskom prvenstvu osvojila dvije srebrne medalje i brončanu medalju, a i na Europskom prvenstvu u Jeruzalemu nastupit će u dvije discipline. Naime, uz nastup u skoku u dalj, Anna će biti i članica štafete.

Načelnik Radišić i predsjednik OV Čitluk Smoljan danas su poželjeli Anni mnogo sreće, dok je Ivan Veštić iskazao punu podršku mladoj atletičarki i treneru Ubiparipu.

WordPress Video Lightbox