Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prga i Puce na Svjetskom karate prvenstvu u Turskoj

Međunarodno otvoreno Prvenstvo Hrvatske u Rijeci ovoga vikenda je okupilo preko1600 sportašica i sportaša iz 20 država .

Za sjajne vijesti iz Rijeke pobrinuli su se naši 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗣𝗿𝗴𝗮 𝗷𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗸𝗲 -𝟱𝟯𝗸𝗴 i 𝗝𝘂𝗿𝗲 𝗣𝘂𝗰𝗲 𝗨𝟮𝟭 +𝟴𝟰𝗸𝗴 osvojivši brončana odličja, istaknuli su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

Ovim rezultatom nakon tri odrađena kvalifikacijska natjecanja Patricija i Jure su izborili nastup na Svjetskom prvenstvu u Turskoj (Konya).

Kroz mjesec rujan ove godine vodio se izborni postupak na tri velika natjecanja u Hrvatskoj, gdje ostvarujući pobjede i osvajajući bodove, najbolji natjecatelj iz svake kategorije ostvaruje pravo ulaska u reprezentaciju Hrvatske te nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Konyi, (Turska) u listopadu 2022.

Prvi put u povijesti kluba, dva naša člana, Patricija Prga i Jure Puce ostvaruju nastup i zajedno putuju na Svjetsko prvenstvo.

Najperspektivniji karatisti svijeta okupit će se na jednom od najiščekivanijih događaja sezone, a svoje mjesto među tom karate elitom osigurali su naši članovi iz Brotnja.

Želimo im puno sreće u Turskoj, navedeno je u priopćenju KK Brotnjo-Hercegovina.

WordPress Video Lightbox