Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ivan Prskalo postigao pogodak u prvom nastupu za Brotnjo

HNK Brotnjo-Čitluk i NK Ljubuški jučer su na Barama odigrali utakmicu 6. kola Druge lige NS FBiH – skupina Jug. Susjedski ogled završio je podjelom bodova, uz po dva postignuta pogotka s obje strane.

U jučerašnjoj utakmici premijerni nastup za HNK Brotnjo-Čitluk nakon povratka sa Islanda imao je Ivan Prskalo. Prskalo je u klubu iz Čitluka označen kao veliko pojačanje, a već u prvom nastupu Ivan je postigao pogodak za svoju novu momčad.

Prskalo je u 28. minuti doveo Brotnjo u vodstvo, dok je na 2:0 povisio Valentin Ilić u 62. minuti. Deset minuta kasnije zaostatak Ljubuškog smanjio je Luka Bencun, a pogodak za izjednačenje u 82. minuti iz kaznenog udarca postigao je Nikola Granić.

U sedmom kolu HNK Brotnjo – Čitluk gostovat će u Čapljini.

HNK Brotnjo-Čitluk: Milićević, Skoko, Ivanković, Turudić, Ereiz, M. Prskalo (od 46. Sušac), Ilić, I. Prskalo, Prusina, Galić (od 73. Bencun), Beljo (od 48. Vučić).

NK Ljubuški: J. Bebek, Bošnjak, Ljubić, V. Bebek, Raspudić, Granić, Milas (od 85. Lauc), Puljić (od 60. Šimić), Brkić, Bencun, Vasilj (od 85. Mišetić).

WordPress Video Lightbox