Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Premijer futsal liga: Poraz Brotnja na otvaranju sezone

MNK Brotnjo poražen je u prvom nastupu u novoj sezoni Premijer futsal lige BiH. Brotnjo je poraz ubilježilo na domaćem terenu protiv GFC Sarajevo, a gosti su slavili 0:3 uz dva pogotka Emira Sipovića i jedan pogodak Meldina Podruga.

U usporedbi s proteklom sezonom Brotnjo je doživjelo velike promjene u igračkom kadru. Dres Brotnja ponovno nose iskusni igrači poput Pantića i Markovića, no nekoliko igrača iz prošle sezone više nije u igračkom kadru koji u novoj sezoni vodi trener Mirko Vrcan.

Prije početka sezone MNK Brotnjo dobio je i novu upravu koja od igrača i trenera Vrcana očekuje ostanak u Premijer futsal ligi.

U sljedećem kolu Brotnjo ponovno igra na domaćem terenu i to protiv FK Doboj. Doboj je u provom kolu pobijedio MNK Bosna Kompred 2:1, a pobjede u prvom kolu Premijer futsal lige također su upisali Mostar SG Staklorad, MNK Sloga GVU, dok su KMF Policajac i FC Salines podijeli bodove.

MNK Brotnjo – GFC Sarajevo 0:3 (0:1 Meldin Podrug 18′, 0:2 Emir Sipović 30′, 0:3 Emir Sipović 40′).

MNK Brotnjo: Ivanković, Pantić, Miličević, Marković, Šunjić, Bevanda, Mušan, Čećura, V. Prusina, Vučić, Raguž, A. Prusina, Šimić, Dujmović. Trener: Mirko Vrcan.

GFC Sarajevo: Poračanin, Sipović, Hršumović, Hodžić, Handžić, Delihasanović, Mršo, Brkanić, Čovrk, Medran, Merdanović, Alibašić, Podrug, Duvnjak.

Rezultati 1. kola Premijer futsal lige BiH

FC Mostar SG Staklorad – MNK Kaskada 4:2
MNK Brotnjo – GFC Sarajevo 0:3
FK Doboj – MNK Bosna Kompred 2:1
MNK Hercegovina – MNK Sloga GVU 2:3
KMF Policajac – FC Salines 3:3

WordPress Video Lightbox