Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Predstavljana knjiga dr. sc. Marijana Sivrića i otvorena izložba slika „Susret“

Povodom obilježavanja Dana općine Čitluk, Ogranak Matice hrvatske Čitluk sinoć je u Hotelu Brotnjo upriličio predstavljanje knjige “Hercegovački rodovi u Dubrovniku u doba Republike” autora dr. sc. Marijana Sivrića te otvorenje izložbe slika pod nazivom „Susret“ autora Frane Radaka i Zorana Nejašmića.

Prof. Andrija Stojić, predsjednik OMH Čitluk, na početku programa pozdravio je nazočne i predstavio autora knjige, kao i autore recenzija koji su bili predstavljači na sinoćnjem programu.

Dr.sc. Ante Paponja i dr.sc. Vlado Pavičić, biranim riječima govorili su o autoru i vrijednosti knjige koja je strukturirana u devetnaest poglavlja, dok se na kraju predstavljanja dr. sc. Marijana Sivrića zahvalio svima koji su sudjelovali u objavljivanju knjige te se zahvalio nazočnima.

Pohvalivši autora na predanom i izvrsnom radu Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, predstavljačima i autoru uručio je prigodne darove.

Nakon toga u Hotelu Brotnjo upriličeno je otvaranje izložbe akademskog slikara i samoukog umjetnika Frane Radaka i Zorana Nejašmića. Autore umjetničkih radove predstavio je prof. Andrija Stojić, dok su se autori zahvalili OMH Čitluk na ukazanoj časti i kazali nekoliko riječi o motivima i načinu na koji stvaraju umjetnička djela.

Izložbu umjetničkih radova pod nazivom „Susret“ otvorenom je proglasio dr. sc. Marijana Sivrića, a sinoćnji program glazbeno je obogatio Nikola Krasić, učenik drugog razreda Osnovne glazbene škole Brotnjo.

 

WordPress Video Lightbox