Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Poznati finalisti prvog lovačkog malonogometnog turnira u Gornjim Ograđenicima

Na terenu Sportskog centra Odaci sinoć su odigrane polufinalne utakmice 1. Malonogometnog lovačkog turnira – Gornji Ograđenici 2022.

U prvom polufinalnom susretu ekipa „Prijatelji“ pobijedila je ekipu „Nema žurbe“ rezultatom 2:1. Strijelci za ekipu „Prijatelji“ bili su Kristijan Vučić i Ferdinando Beljo, dok je pogodak za poraženu ekipu postigao Ante Mušan.

Drugu polufinalnu utakmicu odigrale su ekipe „Srndać Nevesinje“ i „Bećari Široki Brijeg“. Širokobriježani su pogocima Ante Ćavara i Marina Tolića dva puta imali prednost, no ekipa iz Nevesinja dva puta je izjednačavala, a pogotke su postigli Aleksandar Grahovac i Dušan Samardžić.

Budući da u regularnom dijelu druge polufinalne utakmice nije bilo pobjednika, odluka o drugom finalistu pala je nakon šesterac, u kojima se spretnijom pokazala ekipa „Srndać Nevesinje“.

Sinoćnji program obilovao je atraktivnim potezima i uzbuđenjima, a tako će biti i večeras na finalnoj večeri. U 20.45 sati na terenu Sportskog centra Odaci odigrat će se utakmica za treće mjesto, dok je u 21.30 sati na rasporedu revijalna utakmica.

Finalna utakmica između ekipa „Prijatelji“ i „Srndać Nevesinje“ odigrat će se s početkom u 22.30 sati. Uz uzbudljiv nogomet posjetitelje, kojih je i sinoć bio velik broj, na finalnoj večeri očekuje i bogata tombola.

Fotografije možete pogledati OVDJE

WordPress Video Lightbox