Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Poziv na prezentaciju nacrta socioekonomske analize buduće „Integrirane strategije razvoja općine Čitluk“

U srijedu, 24. siječnja sa početkom u 12 sati, u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk, održat će se sastanak Partnerske grupe (PA) u sklopu izrade strategije integriranog razvoja općine Čitluk. Na sastanak se pozivaju sve nevladine organizacije, javne institucije, udruge, poduzetnici i svi koji žele i mogu dati svoj doprinos izradi strategije razvoja općine Čitluk.

Općina Čitluk pristupila je izradi strategije integriranog razvoja u okviru UNDP-ovog Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), a u prezentacija nacrta socioekonomske analize uz članove Općinskog razvojnog tima sudjelovat će Mirela Suton Williams, predstavnica UNDP i Ivan Jurilj, konzultant za izradu „Integrirane strategije razvoja općine Čitluk“.

Sudionici prezentacija nacrta socioekonomske analize „Integrirane strategije razvoja općine Čitluk“ imati će priliku diskutirati o do sada prikupljenim podacima i svojim komentarima dati doprinos radu Općinskog razvojnog tima, čiji je prvi zadatak bio prikupljanje podataka neophodnih za izradu socioekonomske analize koja predstavlja podlogu za buduće faze izrade strategije.

Inače, zbog transparentnosti rada i što aktivnijeg sudjelovanja Partnerske grupe u izradi strategije, svaka faza u izradi strategije bit će predstavljena javnosti.

 

WordPress Video Lightbox