Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Povodom „Dana berbe grožđa 2018“ održan šahovski turnir za seniore i kadete

U organizaciji Šahovskog kluba Brotnjo dana 23.09. 2018. (nedjelja) u prostorijama Scudetto Cluba na Krstinama povodom „Dana berbe grožđa 2018“ odigran je tradicionalni brzopotezni šahovski turnir za kadete i seniore.

Na seniorskom turniru nastupilo je 12 igrača a igralo se švicarskim sustavom od 9 kola sa tempom igre od 10 minuta po igraču. Pobjednik turnira sa 8 osvojenih bodova je Ante Pehar.

Drugoplasirani Alen Buntić je osvojio je 7 bodova, a na trećem mjestu se našao Stjepan Pehar koji je osvojio 6,5 bodova. Prva trojica su nagrađena diplomama i novčanim nagradama.

Dragan Prskalo se plasirao na 4. mjesto sa 6 osvojenih bodova. Solidno peto mjesto osvaja Marinko Turudić sa 5 bodova.

Dalje slijede: Željko Ostojić 4,5, Damir Brajković i Darko Ostojić 4, Ivan Pehar 3,5, Topić Branko 3 i na začelju Pero Ostojić 2,5 i Drago Pehar.
Na kadetskom turniru nastupilo je 8 natjecatelja. Igralo se Bergerovim sustavom svatko sa svakim.

Nakon 7 kola naslov pobjednika u kadetskoj konkurenciji osvaja Borna Pehar sa 6 bodova koliko je osvojio i Filip Pehar koji zbog dodatnih kriterija osvaja drugo mjesto.

Najveće iznenađenje turnira je Ivan Musa koji se plasirao na treće mjesto sa 5 bodova. Na četvrtom i petom mjestu su Patrik Ostojić i Ana Ostojić sa 4 osvojena boda.

Mihaela Buntić je šesta sa 2 boda. Na začelju su Goran Prusina sa 1 bodom i Mladen Ostojić.

Sponzori kadetskog turnira, “Diskont Planinić”, pekarna “Kod našeg Matana”,Union Foods” su svakog sudionika kadetskog turnira nagradili poklon paketom – priopćeno je iz Šahovskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox