Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor za rekonstrukciju krovišta OŠ Čerin

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Josip Martić, ministar Federalnog ministarstva prostornog uređenja potpisali su jučer ugovor o sufinanciranju projekta rekonstrukcije krovišta OŠ Čerin.

Sukladno potpisanom ugovoru, Ministarstvo će realizaciji projekta „Rekonstrukcija krovišta Osnovne škole Čerin“ sufinancirati novčanim sredstvima u iznosu od 50.000,00 KM, dok će Općina Čitluk za realizaciju ovog projekta osigurati 9.785,83 KM. Općina Čitluk se također obvezala da će provesti proceduru izbora najpovoljnijeg ponuđača sukladno Zakonu o javnim nabavama, te da će jednog člana Povjerenstva za provedbu postupka javne nabave imenovati predstavnika Ministarstva.

Međusobni odnosi Općine Čitluk i Ministarstva regulirani su sukladno članku IX. Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekte utoljavanja zgrada radi uštede energije“ utvrđenih proračunom FBiH za 2018. godinu. Izvršenje transfera ovisit će o ostvarenju prihoda u Proračunu FBiH za 2018. godinu i raspoloživom operativnom proračunu.

Uz Općinu Čitluk, slične ugovore s Federalnim ministarstvom prostornog uređena potpisale su Općina Grude i Općina Ljubuški.

Foto: Federalno ministarstvo prostornog uređenja

WordPress Video Lightbox