Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor za izgradnju sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Ivica Dodig, direktor tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk, potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka.

Predmet potpisanog ugovora je izvođenje radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka, što je prva faza u realizaciji projekta „Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku“. Riječ je o investiciji vrijednoj 457.097,94 KM, a radove će, u roku od 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, obaviti djelatnici tvrtke Kopex Dodig, odabrane za ovaj posao provedbom otvorenog postupka javne nabave.

Projekt „Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku“ za općinu Čitluk je projekt od velike važnosti zbog uvezivanja kanalizacijske mreže naseljenog mjesta Čitluk. U drugoj fazi projekta planirana je izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Rudarskoj ulici, a cijeli projekt uklapa se u Integriranu strategiju razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019. – 2027. godine.

Izgradnjom kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici na kvalitetan način rješava se zbrinjavanje otpadnih voda objekata koji se nalaze u ove dvije ulice, sprječava se zagađenje podzemnih voda, te se stvaraju uvjeti za čistiji okoliš, a samim tim i kvalitetniji uvjeti za očuvanje ljudskog zdravlja.

Radove na kanalizacijskoj mreži pratiti će i sanacija prometnica, budući da će pri izvođenju radova prometnice u navedenim ulicama biti oštećene.

WordPress Video Lightbox