Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima za ostvarivanje županijskih novčanih potpora u 2020. godini

Temeljem programa o utrošku novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ donjelo je Naputak o načinu i uvjetima za ostvarivanje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2020. godinu.

Naputkom se utvrđuju opći i posebni uvjeti koje mora ispunjavati podnositelj zahtjeva za ostvarenje novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, postupak za ostvarenje novčane potpore, potrebna dokumentacija i obrasci, način isplate, obveze koje podnositelj zahtjeva mora ispuniti prije i nakon primitka novčane potpore i nadzor.

Poljoprivredni proizvođači s područja općine Čitluk koji žele ostvarivati potporu na svoju proizvodnju i kapitalna ulaganja pozivaju se da obrate pozornost na propisane rokove i ostale odredbe Naputka.

Privitak:

Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2020. godinu

WordPress Video Lightbox