Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Počeo 10. međunarodni košarkaški turnir „Monte Zott 2023“

Danas je u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku počeo deseti međunarodni košarkaški turnir „Monte Zott 2023“. Organizator turnira je Hrvatski košarkaški klub Brotnjo, a uz dvije momčadi domaćina na turniru se natječe još šest momčadi iz BiH i Crne Gore.

U kadetskoj konkurenciji natječu se HKK Brotnjo, HKK Čapljina, HKK Posušje i HKK Ljubuški, dok se u kategoriji mlađih kadeta za naslov pobjednika turnira natječu HKK Brotnjo, HKK Čapljina, KK Sutjeska i HKK Zrinjski.

Natjecanje u obje dobne kategorije započelo je danas i završit će sutra, a prvog dana turnira održana je i svečanost otvaranja na kojoj je dobrodošlicu mladim košarkašima i njihovim trenerima poželio Mile Galić ispred organizatora turnira.

Dobrodošlicu sudionicima turnira također je poželio Ivo Bevanda, tajnik Općinskog vijeća Čitluk, koji je, uz pozdrave u ime načelnika općine Čitluk Marina Radišića i Predraga Smoljana, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, mladim košarkašima poželio dobre sportske rezultate i dobru zabavu na turniru, dok je HKK Brotnjo čestitao na organizaciji desetog međunarodnog turnira.

Uz lijepe želje i čestitke, Ivo Bevanda, tajnik OV Čitluk, turnir je proglasio otvorenim.

Nakon svečanog otvaranja polaznici Škole košarke HKK Brotnjo odigrali su pokaznu utakmicu i nastavljeno je ranije započeto natjecanje.

I ove godine Monte Zott košarkaški turnir ima humanitarnu dimenziju jer u Gradskoj sportskoj dvorani svoj prodajni štand ima Udruga Susret.

WordPress Video Lightbox