Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Počela realizacija projekta nadogradnje sustava javne rasvjete

Općina Čitluk krajem lipnja sklopila je ugovor kojim je, kroz Projekt integriranog lokalnog razvoja II (ILDP II), regulirano sufinanciranje projekta „Zamjena rasvjetnih tijela u naselju Čitluk – Nadogradnja sustava rasvjete“. Nakon potpisivanja ugovora provedena je zakonom propisana procedura za izbor izvođača radova, a sama realizacija projekta započela je jučer.

Djelatnici poduzeća ERING d.o.o. započeli su sa iskopima i ostalim zemljanim radovima kako bi pripremili teren za postavljanje javne rasvjete u čitlučkim ulicama Bare i Brig, te na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare.

Uz postavljanje LED rasvjetnih tijela u ulicama Bare i Brig, te na pomoćnom igralištu, započeti projekt također predviđa postavljanje sportske opreme koja će unaprijediti infrastrukturu pomoćnog igrališta. Za izvođača radova i nabavku sportske opreme provedbom konkurentskog postupka javne nabave izabrano je poduzeće Top Sport d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 85.218,11 KM i navedeni projekt će se realizirati u okviru Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH.

Uz navedene partneri u realizaciji projekta „Zamjena rasvjetnih tijela u naselju Čitluk – Nadogradnja sustava rasvjete“ su također Športski savez Brotnja i Fond za zaštitu okoliša HNŽ.

WordPress Video Lightbox