Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Počela izgradnja kanalizacijskog kolektora u Ulici kralja Tvrtka

U čitlučkoj Ulici kralja Tvrtka ovih je dana započelo postavljanje kanalizacijskog kolektora. Riječ je o radovima za čije izvođenje je Općina Čitluk u svibnju potpisala ugovor s tvrtkom Kopex Dodig d.o.o. Čitluk te su stoga Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Željko Dugandžić, direktor JP Broćanac d.o.o. Čitluk, u pratnji Ivice Dodiga, direktora tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk, danas obišli radilište.

Inače, početku postavljanja kanalizacijskog kolektora prethodilo je izmještanje vodovodnih instalacija na trasi radova kako bi se radovi mogli izvoditi nesmetano, što je projekt koji je financiralo Javno poduzeće Broćanac d.o.o. Čitluk.

Općina Čitluk i tvrtka Kopex Dodig potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka. Izgradnja kanalizacijske mreže u spomenutoj ulici prva je faza u realizaciji projekta „Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku“. Riječ je o investiciji vrijednoj 457.097,94 KM, u što je uračunata i sanacija prometnice nakon završetka radova.

Projekt „Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku“ za općinu Čitluk je projekt od velike važnosti zbog uvezivanja kanalizacijske mreže naseljenog mjesta Čitluk. U drugoj fazi projekta planirana je izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Rudarskoj ulici, a cijeli projekt uklapa se u Integriranu strategiju razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019. – 2027. godine.

WordPress Video Lightbox