Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Petnaesti atletski „Memorijal Bože Gagro“ održat će se u subotu

U subotu, 19. rujna na Gradskom stadionu Bare održat će se 15. atletski „Memorijal Bože Gagro“. Atletski klub Brotnjo, unatoč novonastaloj situaciji i mjerama koje su na snazi, uspjet će ponovno u Čitluku okupiti atletičarke i atletičare na atletskom mitingu koji se održava u spomen na rano preminulog Božu Gagru, velikog zaljubljenika u atletiku i predsjednika Atletskog kluba Brotnjo.

Memorijal Bože Gagro održat će se u okviru programa 65. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa – Brotnjo 2020, a uz memorijal, Atletski klub Brotnjo će u subotu također biti domaćin Državnog prvenstva BiH za cicibane i cicibanke (natjecatelji rođeni 2009. i 2010. godine).

Zbog svima poznate situacije broj disciplina na ovogodišnjem memorijalu bit će smanjen pa će se tradicija održavanja atletskom memorijala u Čitluku nastaviti uz nastupe: limača i limačica, cicibana i cicibanki, pionira i pionirki, dječaka i djevojčice te seniora koji će ove godine nastupiti samo u skakačkim disciplinama koje su memorijalna disciplina.

Natjecanje na 15. atletskom Memorijalu Bože Gagro započet će u 13.30 sati i odvijat će se uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Zbog svega navedenog memorijal će se održati bez nazočnosti publike.

WordPress Video Lightbox