Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Peti memorijalni turnir „Tomo Krasić“ održat će se 29. prosinca

Peti memorijalni turnir za košarkašice „Tomo Krasić“ održat će se 29. prosinca (subota) u čitlučkoj Gradskoj športskoj dvorani. Na međunarodnom memorijalnom turniru nastupit će košarkašice ŽHKK Brotnjo 94′, ŽKK Zrinjski 2010, ŽKK Ljubuški i ŽKK Trogir.

Turnir će biti otvoren u 11 sati utakmicom između ŽHKK Brotnjo 94′ i ŽKK Ljubuški, dok će u drugoj utakmici od 13 sati snage odmjeriti košarkašice iz Mostara (ŽKK Zrinjski 2010) i gošće iz Republike Hrvatske (ŽKK Trogir).

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 15 sati, a finale petog memorijalnog turnira za košarkašice „Tomo Krasić“ najavljeno je za 17 sati, nakon čega će biti upriličena svečana dodjela pehara i medalja.

Pokojni Tomo Krasić bio je sportski direktor ŽHKK Brotnjo 94′, sportski djelatnik i zaljubljenik u sport, no nadasve velik čovjek te je turnir organiziran u njegovu čast jedan od oblika zahvale za sve što je učinio. Stoga ŽHKK Brotnjo 94′, obitelj i prijatelji pokojnog Krasića pozivaju Brotnjake da u što većem broju dođu na turnir, te da svojim dolaskom podrže mlade košarkašice na njihovom sportskom putu.

WordPress Video Lightbox