Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OŠ fra Didaka Buntića radi na podizanju kvalitete nastave

Osnovna škola fra Didaka Buntića iz Čitluk oglasila se priopćenjem povodom početka primjene suvremene tehnologije u edukacijskom procesu. Naime, OŠ fra Didaka Buntića fond digitalne i didaktičke opreme obogatila je kroz sudjelovanje u projektu „Tabla“, a iz sudjelovanja u projektu koji provode Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ i organizaciji „Save the Children“ posebno se ističe nova pametna ploča.

Interaktivna nastava dokazano je učinkovitija za sve nastavne predmete i sve generacije. Naša škola se oplemenila najuzbudljivijim dostignućem suvremene edukacijske tehnologije – pametnom pločom.

Danas su učenici III. a sa svojom učiteljicom Ivankom Musa prvi put susreli s radom na pametnoj ploči. Gledajući kreativnost svoje učiteljice i sami su imali priliku okušati se u radu na istoj.

Uz ovakav način rada i učenja kroz igru gradivo postaje zanimljivije i dostupnije. Učenička pažnja i volja usmjereni su na zadatke koji se rješavaju.

Nadamo se da će ovakav kreativan pristup radu ubuduće primjenjivati i ostali učitelji naše škole – navedeno je u priopćenju OŠ fra Didaka Buntića.

WordPress Video Lightbox