Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općini Čitluk dodijeljena bespovratna sredstva za projekt razvoja infrastrukture u Gospodarskoj zoni Tromeđa

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Amir Zukić potpisao je danas u Sarajevu ugovore s predstavnicima jedinica lokalne samouprave o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte “Izgradnja poduzetničkih zona” i “Izrada dokumentacije za uspostavljanje poduzetničke zone” za 2022. godinu.

Na navedenom potpisivanju ugovora Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta F BiH i Općina Čitluk potpisali su ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Izgradnja servisne prometnice u gospodarskoj zoni Tromeđa-Međugorje, ulaz “2” i ulaz “5”. Potpisanim ugovorom definirano je kako će Ministarstvo, za projekt čija se vrijednost procjenjuje na 258.949,36 KM, dodijeliti Općini Čitluk grant sredstva u visini od 150.000,00 KM, dok će preostali iznos potreban za realizaciju projekta osigurati Općina Čitluk.

Ispred Općine Čitluk ugovor je potpisao Slaven Markota, stručni savjetnik za planiranje razvoja u Uredu načelnika i opunomoćenik Načelnika.

Skora realizacija projekta Izgradnja servisne prometnice u gospodarskoj zoni Tromeđa-Međugorje, ulaz “2” i ulaz “5” rezultat je napora Općine Čitluk usmjerenih u razvoj Gospodarske zone Tromeđa i stvaranje boljih uvjeta za rad i širenje poslovnih mogućnosti unutar spomenute gospodarske zone.

WordPress Video Lightbox