Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općina Čitluk nagradila učenike generacije

Danas je, u Dvorani za sastanke Općine Čitluk, načelnik Marin Radišić upriličio prijem za učenike generacije škola s područja općine Čitluk. Ovakav prijem održava se tradicionalno povodom završetka školske godine, a današnjem prijemu nazočili su Mladen Mandžo, učenik generacije SŠ dr. fra Slavka Barbarića, Marko Ćorić, učenik generacije OŠ Bijakovići, Kristijan Milićević, učenik generacije OŠ Čerin i Jelena Zubac, učenica generacije OGŠ Brotnjo, u pratnji ravnateljice i ravnatelja: Adele Škutor, Ivana Ostojića, Pere Petrušića i Jure Sušca.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić na početku prijema čestitao je učenicima na izvanrednim uspjesima tijekom školovanja, uzornom vladanju i uspjesima na različiti natjecanjima, dok su sami učenici na prijemu podijeli svoje dojmove i istaknuli planove za nastavak školovanja.

Biranim riječima o učenicima generacije govorili su i njihovi ravnatelji, a istaknuvši kako su učenici generacije na ponos svojih obitelji, škola i cijele općine, načelnik Radišić kazao je kako ga veseli činjenica da izvrsni učenici iz osnovnih škola odabiru čitlučku srednju školu i uspijevaju postići izvanredne uspjehe i kao srednjoškolci te da se nada da će na isti način biti među dobitnicima dekanovih i rektorovih nagrada i priznanja.

Za izvanredne uspjehe učenici generacije nagrađeni su novčanim nagradama i prigodnim darovima, a tijekom prijama razgovarano je i infrastrukturnim projektima koje Općina Čitluk provodi s ciljem poboljšanja uvjeta za odvijanje nastavnog procesa.

Današnjem prijemu nisu nazočili učenik generacije OŠ fra Didak Buntić i ravnatelji jer je procedura za izbora učenika generacije u ovoj školi još u tijeku.

WordPress Video Lightbox