Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održana konstitutivna sjednica Lokalnog ekonomskog vijeća Općine Čitluk

Konstitutivna sjednica Lokalnog ekonomskog vijeća održana je danas u dvorani za sastanke Općine Čitluk. Lokalno ekonomsko vijeće utemeljeno je odlukom Općinskog vijeća Čitluk, a Lokalno ekonomsko vijeće Općine Čitluk oformljeno je kako bi kroz partnerstvo i dijalog davalo smjernice za izradu planova vezanih za ekonomski razvoj općine Čitluk, te davalo savjete i prijedloge vezane za konkurentnost i inovativnost malog i srednjeg poduzetništva općine Čitluk.

Lokalno ekonomsko vijeće Općine Čitluk sastavljeno je od predstavnika privatnog sektora, javnog sektora i predstavnika javnih institucija. Za članove LEV-a iz privatnog sektora imenovani su: Davorin Dodig, Branimir Penava (zamjena Jasminka Pinjuh) i Grgo Vasilj. Predstavnici javnog sektora u LEV-u su: Slaven Markota – predstavnik Jedinice lokalne samouprave, Ivanka Prusina – predstavnik Jedinice lokalne samouprave, Predrag Smoljan – predstavnika Općinskog vijeća Čitluk, Boško Pehar – predstavnik Općinskog vijeća Čitluk i Marin Sivrić – predstavnik Udruge vinogradara i vinara “Hercegovina” Čitluk, dok su: Adela Škutor – predstavnik školskih ustanova i Nikola Ostojić – predstavnik Zavoda za zapošljavanje Čitluk, predstavnici javnih institucija u Lokalnom ekonomskom vijeću Općine Čitluk.

Na konstitutivnoj sjednici za predsjednicu Lokalnog ekonomskog vijeća Općine Čitluk izabrana je Ivanka Prusina, dok je Davorin Dodig izabran za zamjenika predsjednika. Na današnjoj sjednici LEV je donio i Poslovnik o radu kojim se utvrđuje način rada ovog tijela.

Dokumenti:

– Rješenje o imenovanju članova LEV-a Općine Čitluk

Poslovnik o radu LEV-a Općine Čitluk

WordPress Video Lightbox