Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za sudjelovanje u Broćanskom ljetu

U pripremi je prvo izdanje Boćanskog ljeta u organizaciji Broćanske udruge mladih koje će se održavati kroz mjesec srpanj na području Brotnja. Cilj ovoga projekta je probuditi poprilično uspavanu atmosferu koja prevladava u Brotnju tijekom ljetnih dana.

Održati će se niz događaja koji će biti tematski podijeljeni. Tako da se za svakoga pronađe nešto zanimljivo. Jedan od događaja održati će se 17.7. i biti će vezan za ulicu, odnosno čari koje nam ulica može pružiti. Umjetničke grafite, razne zabavne performere i izvođače.

Povodom nadolazećeg projekta organizatori pozivaju zainteresirane kreativce, autore, umjetnike da se prijave za sudjelovanje.

Prijaviti se možete u kategorijama:
• vizualnih umjetnosti (mural, fotografija)
• glazbe
• plesa
• raznih performansa.

Ukoliko smatrate da posjedujete neki talent koji bi mogao biti atraktivan za posjetitelje, ne propustite ovu prigodu da steknete novo iskustvo i odlično se zabavite.

Prijava treba sadržavati:
-Ime i prezime
-Kontakt podatke
-Mjesto iz kojeg dolazite
-Opis performansa, skicu murala ili fotografiju (ovisno za što se prijavljujete)

Navedene podatke pošaljite na e-mail: [email protected] ili u inbox Facebook stranice Broćanska udruga mladih.

Poziv je otvoren do 30. 6. 2018.

– Sudionici će imati osiguran obrok te smještaj ukoliko putuju iz udaljenijih mjesta. Više informacija će dobiti nakon prijave te razne poklone nakon sudjelovanja. Osim odlične zabave, imati ćete priliku uživati i u vrhunskoj glazbi koju će svirati lokalni bendovi – poručili su iz Broćanske udruge mladih.

 

WordPress Video Lightbox