Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održana javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“

Danas je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk održana javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“. U provedeno javnoj raspravi sudjelovali su predstavnici Općine Čitluk, predstavnici izrađivača plana, posjednici zemljišta u obuhvatu regulacijskog plana i ostala zainteresirana javnost.

Predstavnice Ecoplana, nositelja izrade ovog strateškog dokument, ukratko su prezentirale sadržaj nacrta izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“, nakon čega su zainteresirani postavljali pitanja i iznosili svoje primjedbe i sugestije.

Podsjetimo, Općinsko vijeće Čitluk usvojilo je prednacrt izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“ čime je isti postao Nacrt, a od 27. lipnja svi zainteresirani imaju priliku izvršiti uvid u Nacrt koji je izložen u holu Općine Čitluk i objavljen na općinskoj web stranici. Javni uvid istog moći će se izvršiti do 17. srpnja, do kada je i rok za dostavljanje pisanih primjedbi i prijedloga.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije moraju sadržavati ime i prezime, kao i točnu adresu podnositelja, inače se neće uzeti u razmatranje, a iste je potrebno dostaviti na protokol u Centar za pružanje usluga građanima (šalter sala Općine Čitluk).

U navedenom roku uvid se može izvršiti svakog radnog dana u vremenu od 07,00 do 15,00 sati u prostorijama Općine Čitluk. Također, svi zainteresirani dodatne informacije vezane za ovu temu mogu dobiti u prostorijama Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Općine Čitluk.

 

WordPress Video Lightbox