Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan uvodni sastanak vezan za provedbu aktivnosti oko početka izgradnje kanalizacijskih vodova K6 i K1

U prostorijama općine Čitluk, 17. listopada održan je uvodni sastanak vezana za provedbu aktivnosti oko službenog početka realizacije projekta „Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže, kanalizacijskog voda K6 i K1 u naseljima Međugorje i Bijakovići“.

Na sastanku su sudjelovali: Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Ante Planinić, voditelj PIT Čitluk, Ante Ćorić, voditelj projekta, Emir Ferović, voditelj Nadzornog tima, Eugen Brzica, nadzorni inženjer na projektu i predstavnici konzorcija Bumat d.o.o. Čapljina, Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i Bujice do.o. Konjic s kojim je Općine Čitluk sklopila ugovor o izvođenju radova.

Sudionici uvodnog sastanka razgovarali su o statusu radova i dokumentaciji vezanoj za projekt. Također, predstavnici nadzornog tima, izvođača radova i investitor razgovarali su o dostavljanju liste materijala i atestne dokumentacije.

Uvodni sastanak sudionici su završili osvrtom na ostale tehničke teme.

Na sljedećem sastanku izvođač radova će biti uveden u posao i formalno će započeti teći rok od 270 kalendarskih dana za izvršenje ugovora.

Podsjetimo, Općina Čitluk i Konzorcija Bumat d.o.o. Čapljina, Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i Bujice d.o.o. Konjic krajem svibnja potpisali su Ugovor o javnoj nabavi radova – Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskog voda K6 i K1 u naseljenim mjestima Međugorje i Bijakovići.

Ukupna vrijednost radova koji su predmet ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i spomenutog konzorcija s PDV-om iznosi 813.354,60 KM.

WordPress Video Lightbox