Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan radni sastanak sa članovima Uprave JP Elektroprivreda HZ HB

Članovi Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar predvođeni generalnim direktorom mr. sc. Marinkom Giljom prošli tjedan posjetili su općine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Radni sastanci održani su s vodećim ljudima općina Stolac, Ravno, Čapljina, Čitluk i Neum, objavljeno je na web stranici JP Elektroprivreda HZ HB.

Predstavnike javnog poduzeća u Čitluku su ugostili Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, a teme sastanka bile su svakodnevno poslovanje Elektroprivrede HZ HB, potrebe vezane za suradnju osobito kada je riječ o ulaganju u distribucijsku mrežu, tj. proširenje distribucijskih kapaciteta i ostale aktualnosti.

Tijekom posjeta navedenim jedinicama lokalne samouprave, generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar mr. sc. Marinko Gilja izrazio je spremnost u rješavanju problema i potreba na obostrano zadovoljstvo istaknuvši da će osim redovitoga izvršavanja svih obveza koje poduzeće ima prema društvenoj zajednici, uvijek biti na raspolaganju, podupirati i graditi kvalitetnije odnose na načelima transparentne i korektne poslovne suradnje, posebice s lokalnom zajednicom.

Foto: JP Elektroprivreda HZ HB

WordPress Video Lightbox