Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan Dan otvorenih vrata SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka jučer je organizirala Dan otvorenih vrata kako bi svoje smjerove i programe obrazovanja predstavila budućim srednjoškolcima. Prigodu za upoznavanje sa srednjoškolskim programima iskoristili su učenici završnih razreda Osnovne škole fra Didaka Buntića – Čitluk, Osnovne škole Bijakovići i Osnovne škole Čerin.

Učenike završnih razreda broćanskih osnovnih škola i prosvjetne djelatnike koji su došli u njihovoj pratnji prilikom dolaska pozdravila je prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, koja je ukratko predstavila Školu i poželjela gostima da se ugodno osjećaju tijekom obilaska kabineta, ali ih i pozvala da svakako posjete Sajam poduzeća za vježbu koji se istovremeno održavao u predvorju škole.

Za Sajam poduzeća za vježbu, koji se održao u sklopu Dana otvorenih vrata, učenici su pripremili raznoliku ponudu kako bi prezentirali stečena znanja, a najboljim je ocijenjen tim Suvinirko.

Djelatnici i učenici SŠ dr. fra Slavka Barbarića jučer su se potrudili kako bi u najboljem svjetlu prezentirali zanimljive srednjoškolske programe te su stoga osnovnoškolci mogli razgledati kabinete informatike, kemije, fizike, biologije, kabinete turističkih odjeljenja pa tako i kabinet za kuharstvo, slastičarstvo i ugostiteljsko posluživanje.

 

 

WordPress Video Lightbox