Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Odlični nastupi Falaka i Prusine na Memorijalu Mirka Miočića

Četvrti Memorijal Mirka Miočiča, otvoreno kvizaško prvenstvo posvećenog legendarnom Mirku Miočiću, održano je u Zadru proteklog vikenda. Na Memorijalu su nastupili zaljubljenici u kvizove i enigmatiku s područja Hrvatske, BiH i Srbije, a u konkurenciji 100 natjecatelja bila su i dvojica Brotnjaka: Franjo Falak i Gojko Prusina.

Dvodnevno kvizaško natjecanje bilo je podijeljeno u nekoliko kategorija, za koje su organizatori osigurali medalje za tri prvoplasirana mjesta.

U kategoriji „Igre“ Brotnjaci su bili odlični te je Franjo Falak osvojio prvo mjesto, dok je Gojko Prusina osvojio drugo mjesto. Falak je također bio uspješan u kategoriji „Lifestyle“ u kojoj je osvojio drugo mjesto, osvojivši tri boda manje od Deana Kotige, koji je s kolegama lovcima iz popularnog kviza „Potjera“: Krešimirom Sučevićem Međeralom i Mladenom Vukorepom bio jedno od zvučnijih imena na četvrtom izdanju Memorijala Mirka Miočića.

Pored medalje u tematskom kvizu Gojko Prusina dobio je i nagradu za najboljeg kviz igrača juniora (do 23 godine).

Na natjecanju u Zadru nastupila su i dva Širokobriježana. Bili su to Kristijan Lasić i Kristijan Musa, a Lasić je nastup na Memorijalu okončao sa srebrnom medaljom osvojenom u kategoriji „Znanost“.

WordPress Video Lightbox