Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik Radišić poželio učenicima sretan početak nove školske godine

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, poželio je danas učenicima osnovnih škola, srednje škole i učenicima s poteškoćama u razvoju s područja općine Čitluk koji pohađaju specijalizirane škole, sretan i uspješan početak nove školske godine.

Poštovane učenice i učenici,

danas počinje nova školska godina i stoga vam želim mnogo sreće i uspjeha, posebice našim prvašićima koji će danas prvi put sjesti u školske klupe. Nažalost, pandemija koronavirusa promijenila je okolnosti pod kojima će se odvijati nastavni program, no zbog vašeg zdravlja i zdravlja naših najbližih, nemamo izbora nego se pridržavati mjera propisanih od nadležnih institucija. Želim vam da budete izvrsni u učenju i ispunjavanju zadataka koje će pred vas staviti vaši učitelji, nastavnici i profesori, kojima ovim putem želim mnogo uspjeha u poslu koji obavljaju s mnogo ljubavi i predanosti.

Razdoblje pred vama je posebno. U školskim klupama steći ćete nova znanja i stvoriti nova prijateljstva, zbog čega je školsko doba značajno i posebno lijepo u životu svakog čovjeka.

Sa željom da svi budemo na visini pred nas postavljenog zadatka i s mnogo optimizma da ćemo u što kraćem vremenu vratiti naše živote u normalne tijekove, učenicima, njihovim roditeljima i svim zaposlenicima škola želim mnogo uspjeha u novoj školskoj godini.

Načelnik općine Čitluk
Marin Radišić, dipl.oec.

WordPress Video Lightbox