Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Objavljena knjiga „Utisnuti tragovi“

Fra Goran Azinović i Ana Zubac kratke životne priče skupili su u knjigu koja nosi naslov „Utisnuti tragovi“. Knjiga je tiskana u nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čitluku i svijetlo dana ugledala je u ovo predblagdansko vrijeme.

Knjiga na 280 stranica donosi priče koje čitatelji mogu čitati i na taj način slijediti tragove, jer svaka priča baš kao i čovjek ostavlja trag.

Svaka priča je kao nečiji trag u snijegu. Priča ostavlja trag kao i čovjek. Nijedan čovjek nije prošao ovom Zemljom bez traga, tako isto nijedna priča nije ispričana, a da nije ostavila trag u nečijoj duši. Svaka priča je kao otisak kojeg možemo slijediti! Čitajući priče, slijedimo nečije stope i zato ne može biti izgubljen onaj tko korača za tragovima. A što je najvažnije: nikad nećete znati gdje će vas koja priča odvesti, ali ipak ćete negdje doći. Gdje god da dođete, tu je prije vas netko bio! Čitajući priče, putujete i nikada niste sami. Čitaj priče i slijedi tragove … – stoji zapisano u riječi prof. Andrije Stojića, glavnog urednika knjige „Utisnuti tragovi“.

Knjigu „Utisnuti tragovi“ fotografijama je obogatio Manuel Andrašić , iza grafičke obrade stoje Danijel Leko i Ivo Juričić, dok je knjigu lektorirala Vesna Pehar.

Recenzentica knjige je Marijana Šarac Šimović, koja je u dijelu svoje recenzije napisala da su autori svoje djelo satkali od nemalog broja poučnih priča, koje su i svojevrstan poziv za nasljeđivanje Istine.

Živjeti, ljubiti i govoriti kao Isus je sigurna karta za put u raj. Put do svetosti popločan je djelima ljubavi. Jedno od tih djela ljubavi je želja naših autora da u vremenu velikih izazova ostave pisane tragove u životima svakog čovjeka koji će pročitati ovo djelo i potaknuti ga na razmišljanje o Bogu i čovjeku – poručila je recenzentica u svojoj recenziji.

WordPress Video Lightbox