Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Nogometašice zadarskog Donata osvojile „Ladies open Brotnjo“

Međunarodni turnir u ženskom nogometu „Ladies open Brotnjo“ završio je pobjedom nogometašica Donata koje su u finalu s 1:0 pobijedile ŽNK Brotnjo.

Dvodnevni međunarodni turnir završio je finalnom utakmicom između ŽNK Brotnjo i ŽNK Donat Zadar, a Zadranke su na kraju zanimljive finalne utakmice slavile zahvaljujući pogotku koji je postigla Bačić.

Prije finalne utakmice, nogometašice ŽNK Triglav 1918 i ŽNK Ombla Dubrovnik odigrale su utakmicu za treće mjesto, u kojoj je Troglav slavio s 6:0, a nakon finalne utakmice organizirana je svečana dodjela pehara i medalja u skladu s konačnim poretkom, kao i dodjela priznanja nogometašicama koje su izabrane za najbolju igračicu, najbolju vratarku te za igračicu s najviše postignutih pogodaka.

Paula Bačić, strijelac pobjedonosnog pogotka u finalu, bila je ujedno i najbolji strijelac turnira, dok je Ivana Hrkać izabrana za najbolju vratarku turnira, a Gabrijela Krasić za najbolju igračicu.

Ženski nogometni klub Brotnjo organizirao je međunarodni nogometni turnir imajući za cilj popularizaciju ženskog nogometa, a tijekom dva dana nogometašice: ŽNK Brotnjo, ŽNK Donat, ŽNK Troglav 1918 i ŽNK Ombla Dubrovnik u Čitluku su odigrale četiri utakmice.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1201346466679646&type=1&l=6d8fed73e0

 

WordPress Video Lightbox