Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Njemački gospodarstvenici traže partnere za suradnju u BiH

Predstavništvo njemačkog gospodarstva u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), pozivaju da budete dio regionalnog B2B projekta Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2019.

Mjesto održavanja: Dortmund, SR Njemačka (Industrijsko-trgovinska komora u Dortmundu)

Datum održavanja: 06.06.2019. godine

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane tvrtke iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana sastanu s njemačkim tvrtkama koje traže dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja.

Zainteresirane njemačke tvrtke dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronskog sektora.

Koncept projekta se bazira na B2B-matchmaking platformi:

• Inicijalna pedeset dva (52) profila zainteresiranih njemačkih tvrtki se nalazi u prilogu dopisa, sa opisima djelatnosti kompanija i konkretnim proizvodnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u zemljama Zapadnog Balkana. U profilima njemačkih tvrtki se navodi što sve tvrtka, tj. proizvođač iz regije treba imati u svom proizvodnom portfelju kako bi se kvalificirao za potencijalnu suradnju.
• Svoje zanimanje za sudjelovanje u projektu ostvarujete kroz popunjavanje prijavnog formulara koji se također nalazi u prilogu ovog dopisa.
• Pristigle prijave se šalju njemačkim tvrtkama na uvid koje kroz sustav ocjenjivanja biraju tvrtke s kojima žele održati sastanak na događaju u Dortmundu ove godine.
• Važna napomena: ukoliko profili tvrtke iz Zapadnog Balkana ne odgovaraju potrebama njemačkih tvrtki, oni mogu odustati od sudjelovanja na događaju u Dortmundu.

Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač neke od njemačkih tvrtki, popunite prijavni formular i pošaljete ga na e-mail: [email protected] najkasnije do 29.03.2019. godine.

Događaj se realizira pod pokroviteljstvom Ministarstva za gospodarstvo i energiju SR Njemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja poduzeća SR Njemačke.

Dodatne napomene:
Prijavni formular se popunjava na engleskom jeziku, a popunjavaju se samo predviđena polja za odgovore u koloni B.
• Prijavni formular mora biti dostavljen u Excel formatu.
• Službeni jezik na B2B događaju je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (mogućnost i na njemačkom jeziku).
• Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, tj. na događaju sudjeluju samo one tvrtke koje sa svojim proizvodnim programom odgovaraju potrebama njemačkih tvrtki.
• Kotizacija za sudjelovanje na ovom događaju se ne naplaćuje.

Dokument za preuzimanje:

Prijavni formular

WordPress Video Lightbox