Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Natjecatelji AK Brotnjo odlični na međunarodnom mitingu u Makarskoj

U nedjelju, 24. listopada na Gradskom sportskom centru u Makarskoj održan je „7. Makarski miting“. Na međunarodnom atletskom mitingu u organizaciji Atletskog kluba sveti Marko – Makarska nastupili su mladi atletičari iz Hrvatske i BiH, a među više od 300 natjecatelja bili su i članovi Atletskog kluba Brotnjo.

Miting je održan za kategorije od limača do juniora. Naši atletičari nastupili su i na ovome natjecanju, gdje su nakon Dubrovnika i osvojenih 13 medalja, ponovo briljirali i u Makarskoj osvoji novih 13 medalja: 6 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane – istaknuli su iz AK Brotnjo u svom priopćenju.

Zlatne medalje u skoku u dalj i u utrci na 60 metara za kadetkinje osvojila je Anna Ćurković. Marija Ćavar (mlađa kadetkinja) osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle, a zlatu medalju u istoj disciplini za mlađe juniorke osvojila je Marija Dujmović. Preostala dva zlatna odličja natjecatelji AK Brotnjo osvojili su u skoku u dalj, Josip Ivanković u kadetskoj, a Martin Prga u konkurenciji mlađih juniora.

Srebrne medalje na mitingu u Makarskoj osvojili su: Nika Kordić (200 m – kadetkinja), Josip Ivanković (60 m – kadet) i Marta Milorad (kugla – mlađa kadetkinja).

Brončane medalje osvojili su: Lucija Lorena Primorac (dalj – mlađa kadetkinja), Luka Kordić (dalj – mlađi kadet), Antonio Ljolje (100 m – mlađi kadet) i štafeta 4×100 m za mlađe kadetkinje u sastavu – Lucija Lorena Primorac, Petra Pervan, Matija Marić i Ana Gakić.

Našu ekipu već u četvrtak u Zenici očekuje nastup na ekipnom prvenstvu BiH za kadete i kadetkinje – poručili su iz AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox