Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Nastavljaju se aktivnosti udruge Zavjet Gospi

Udruga Zavjet Gospi postavila je na ulazima u općinu Čitluk jumbo plakate s natpisima „Dobro došli Kraljici mira“ i „Idite u miru“ i fotografijom međugorske crkve. Nakon uspješno organiziranog hodočašća župa Broćanskog dekanata u Međugorje, oo je nova aktivnost udruge kojoj je cilj svima posvijestiti da je ovo milosno vrijeme dok je Gospa s nama i da smo blagoslovljeni što se ukazala u našem kraju. Inicijativa je realizirana uz pomoć dobrih ljudi, a posebno zahvaljujući tvrtki Elite Media na ustupljenom prostoru za jumbo plakate.

Iz udruge upućuju i poziv mladima iz Brotnja i Hercegovine na sudjelovanje na ovogodišnjem Mladifestu od 1. do 6. kolovoza.

– Draga mladeži, ne bojte se biti Kristovi svjedoci, a najlakši put do Isusa je preko Gospe! Naša je budućnost u Bogu i Gospi, te u vama, dragi mladi, koji hodite Gospinim stazama na misu, te se uspinjete na Potbrdo i Križevac. Budite na Mladifestu, pokažimo primjer molitve i zajedništva milijunima hodočasnika koji ne mogu biti u Međugorju! Budimo Gospine ispružene ruke, te molimo za sve koji su potrebni milosti koja se nama daruje besplatno skoro četrdeset godina! Ne zaboravimo Gospine riječi: Kada biste znali koliko vas ljubim, plakali biste od radosti. Dobro došli Kraljici mira – pozivaju iz udruge Zavjet Gospi.

WordPress Video Lightbox