Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Nakon devet godina Kristijan Pantić oprašta se od dresa MNK Brotnjo

Nakon devet godina igranja za MNK Brtonjo, Kristijan Pantić oprašta se od dresa čitlučkog malonogometnog kluba. Pantić je u MNK Brotnjo stigao 2010. godine i svojom borbenošću, požrtvovnošću i odnosom prema dresu postao je jedan od stožernih igrača kluba i ljubimac navijača.

Zahvaljujući odličnim igrama, nakon prestanka igračke karijere Mateja Čilića, Pantić je prije dvije sezone postao kapetan momčadi, što predstavlja veliku čast. U protekloj sezoni, možda i najboljoj u povijesti MNK Brotnjo, Kristijan Pantić okitio se i titulom najboljeg strijelca Premijer futsal lige BiH.

Nakon ovih devet godina donio sam tešku odluku da napustim klub, za koji sam igrao srcem i davao sve od sebe u svakoj utakmici. U Čitluku sam se uvijek osjećao kao domaći igrač i sjedinio sam se s klubom, igračima, upravom, svim ljudima u gradu i proveo sam tu nezaboravne trenutke moje karijere. Uvijek će mi ostati u sjećanju MNK Brotnjo, uspjesi s klubom i druženje s ljudima oko kluba. Zahvaljujem se svim ljudima koji su kroz sve ove godine na neki način bili dio kluba, od trenutka kada sam stigao u Čitluk pa sve do danas, te koji su nam pružali potporu. Još jednom veliko hvala svima – kazao je Kristijan Pantić za facebook stranicu MNK Brotnjo.

Iz MNK Brotnjo zahvalili su Pantiću na svemu učinjenom u proteklih devet godina te mu poželjeli uspješan nastavak karijere.

WordPress Video Lightbox