Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najavljujemo 17. međunarodni rukometni memorijal Stanko Sivrić

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, od 9. do 11. rujna 2022. godine održat će se memorijalni turnir „Međugorje 2022.“, za mlađe uzraste koji se igra u čast preminulog istaknutog sportskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića. Po sedamnaesti put HRK Međugorje će dočekati mnogobrojne talentirane rukometašice i rukometaše, a svoje sudjelovanje za ovu godinu potvrdili su brojni klubovi iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Cjelokupni turnir održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk, gdje će se rukometašice i rukometaši natjecati u po tri starosne skupine za dječake i djevojčice. Kao i dosada, međunarodni rukometni memorijal Stanko Sivrić bit će zapamćen kako po vrhunskoj kvaliteti prikazane igre, tako i po brojnosti ekipa i natjecatelja te izvrsnoj organizaciji i posjećenosti, zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.

Kao i proteklih godina, uz rukometno natjecanje, svim natjecateljima na raspolaganju će biti brojni drugi, vrlo zanimljivi zabavni sadržaji što ih pripremaju domaćini, organizatori i pokrovitelji turnira. Da bi mladim sportašima dočarali ljepote Hercegovinu organizatori će se pobrinuti da sudionici posjete hercegovačke turističke bisere, a od čega su mladima najzanimljivije: Kravice, Mostar i Stari most, ali i marijansko svetište u Međugorju.

Pokrovitelji 17. Međunarodnog rukometnog memorijala Stanko Sivrić su Općina Čitluk i Vlada Hercegovačko-neretvanske županije.

WordPress Video Lightbox