Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik Radišić ugostio mlade karatiste

Mladi članovi KK Brotnjo – Hercegovina, Patricija Prga i David Paponja izborili su nastup na Europskom prvenstvu koje će se uskoro održati u Gruziji. Prga i Paponja odlazak na Europsko prvenstvo sa karate reprezentacijom Hrvatske osigurali su kroz ciklus izbornih turnira koje je odredila stručna trenerska komisija i stručni stožer reprezentacije, a prije odlaska na Europsko prvenstvo broćanske karatiste u dvorani za sastanke ugostio je Marin Radišić, načelnik općine Čitluk.

Uz Patriciju Prgu i Davida Paponju, prijemu kod načelnika općine Čitluk nazočili su također Dane Juričić i Jure Prce, osvajači ekipnih brončanih medalja na Balkanskom prvenstvu održanom u Ljubljani te Dalibor Vučić, trener u Karate kluba Brotnjo – Hercegovina.

U razgovoru s načelnikom Radišićem karatisti su se kratko osvrnuli na svoje novije uspjehe. Pored uspjeha na izbornim turnirima Prga je istaknula brončanu medalju osvojenu na Balkanskom prvenstvu, dok je David Paponja posebno istaknuo brončanu medalju sa Svjetske lige mladih u Veneciji. Prga i Paponja načelnika Radišića također su upoznali sa dojmovima nakon reprezentativnih priprema, a na sastanku je razgovarano i o ostalim uspjesima KK Brotnjo – Hercegovina.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, karatistima je čestitao na brojni uspjesima i poželio mnogo uspjeha na predstojećim natjecanjima, uz obećanje kako će Općina Čitluk nastaviti podržavati mlade sportaše.

 

WordPress Video Lightbox