Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Na „Bijelo – crvenoj noći“ proslavit će se povijesni uspjeh nogometaša Brotnja

Hrvatski nogometni klub Brotnjo za srijedu, 19. veljače pripremio je tradicionalnu „Bijelo – crvenu noć“. Donatorska večer HNK Brotnjo održat će se u Hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati, a na okupljanju nogometaša, trenera, podupiratelja i prijatelja nogometnog kluba iz Čitluka bit će proslavljena i dvadeseta obljetnica osvajanja naslova državnog prvaka.

Ovogodišnja „Bijelo – crvena noć“ bit će obilježena proslavom važnog jubileja iz bogate povijesti kluba, no kao i ranijih godina sredstva prikupljena na donatorskoj večeri bit će usmjerena u poboljšanje sportske infrastrukture kako bi mladi nogometaši, koje u velikom broju HNK Brotnjo okuplja u svojoj školi nogometa, dobili što bolje uvijete za treniranje.

Uprava HNK Brotnjo ove je godine donijela odluku da novčana sredstva prikupljena na „Bijelo – crvenoj noći“ u prvom redu budu uložena u izgradnju terena s umjetnom travom, ali i za opremanje trening dvorane.

Budući da će se 19. veljače proslaviti dvadeseta obljetnica od povijesnog uspjeha postignutog u doigravanju za prvaka BiH, donatorskoj večeri trebao bi nazočiti i veći broje nogometaša koji su u sezoni 1999./2000. osvojili naslov prvaka i čitlučki klub odveli u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Uz ugodno druženje na donatorskoj večeri HNK Brotnjo sve posjetitelje također očekuju bogata tombola, glazbeni program i puno iznenađenja.

WordPress Video Lightbox