Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MNK Brotnjo ispao iz Premijer futsal lige BiH

Utakmicama 18. kola Premijer futsal lige BiH završen je osnovni dio sezone, nakon kojeg će šest prvoplasiranih momčadi nastaviti doigravanje za prvaka, dok će se dvije momčadi od sljedeće godine natjecati u Prvoj ligi. Nažalost, MNK Brotnjo je jedna od te dvije momčadi te će se sljedeće godine natjecati u Prvoj ligi Federacije BiH.

U posljednjem kolu MNK Brotnjo je, u subotu, 30. ožujka, ugostio MNK Hercegovina, a gostujuća momčad je pobijedila rezultatom 7:3 te će kao šestoplasirana momčad nastaviti natjecanje u doigravanju za prvaka.

Luka Pehar postigao je dva pogotka u subotnjoj utakmici za MNK Brotnjo, dok je u posljednjem kolu prvijenac za Brotnjo postigao Josip Pehar. Po dva pogotka za MNK Hercegovina postigli su Darko Ivanković, Ante Ćorluka i Zvonimir Ćavar, a jedan pogodak za momčad iz Širokog Brijega postigao je Mario Mikulić.

Aktualnu sezonu Premijer futsal lige BiH, MNK Brotnjo završio je na posljednjem mjestu sa šest osvojenih bodova. U većem dijelu sezone čitlučki klub oslanjao se na mlade domaće igrače, od kojih su neki nositelji igre juniorske momčadi koja će se boriti za naslov prvaka juniorske lige BiH, nakon što su osvojili U-19 Premijer ligu BiH – skupina Jug.

WordPress Video Lightbox