Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Međunarodnim stolnoteniskim turnirom počelo obilježavanje Dana općine Čitluk

Trinaestim međunarodnim stolnoteniskim turnirom „Brotnjo Open 2018“, koji je danas odigran u Gradskoj športskoj dvorani, započelo je obilježavanje Dana općine Čitluk i 712. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo. Na međunarodnom turniru u organizaciji Stolnoteniskog kluba Brotnjo nastupilo je oko 120 stolnotenisača i stolnotenisačica.

Sudionicima turnira iz 33 grada, smještena u 6 država, dobrodošlicu na tradicionalni međunarodni stolnoteniski turnir poželjeli su Tihomir Zovak, direktor turnira „Brotnjo Open 2018“ i Marin Radišić, načelnik općine Čitluk.

Uz dobrodošlicu svim sudionicima, Tihomir Zovak, direktor turnira upoznao je sudionike s propozicijama turnira i predstavio Danijela Berezovskog, glavnog suca i delegata turnira. Također, Zovak se zahvalio svim sponzorima i podupirateljima turnira, istaknuvši Općinu Čitluk kao glavnog sponzora turnira.

Ovim turnirom počinjemo s programom obilježavanja Dana općine Čitluk. Drago mi je da je ovaj turnir postao prepoznatljiv i da ovdje vidim mnoge igrače koji na turniru nastupaju od prvog dana. Uz njih, ovdje su igrači i igračice kojima je ovo prvi nastup na turniru u Čitluku a ja vjerujem da će im se turnir svidjeti, tako da ih možemo očekivati i na budućim turnirima. Kroz ovaj turnir mi na lijep način predstavljamo našu općinu i vjerujem da ćete svi, zahvaljujući naporima Organizacijskog odbora, ponijeti lijepe uspomene iz općine Čitluk – kazao je načelnik općine Čitluk Marin Radišić te uz čestitke STK Brotnjo na organizaciji turnira, turnir proglasio otvorenim.

Uz načelnika općine Čitluk svečanom otvaranju turnira nazočili su: Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk i predsjednik Organizacijskog odbora Turnira, te Milorad Prusnia, tajnik Športskog saveza Brotnja.

Međunarodni stolnoteniski turnir „Bortnjo Open 2018“ odigran je u šest kategorija, a najbolje plasirani u kategorijama su:

Stolnotenisačice
1. Idrija Redžepović – Sarajevo
2. Sara Miljko – Mostar
3. Katarina Mijić – Sinj
3. Mina Katanić – Sarajevo

Veterani preko 60 godina
1. Obren Tomić – Sarajevo
2. Kruno Dabić – Kaštela
3. Predrag Vučerević – Trebinje
3. Zoran Pavlinović – Baška voda

Veterani 50 – 59 godina
1. Žarko Valentić – Zagreb
2. Ljubiša Milošević – Beograd
3. Dragan Šakota – Čitluk
3. Senad Šoše – Kakanj

Veterani 40 – 49 godina
1. Goran Sakal – Split
2. Zoran Šunjić – Split
3. Fadil Čustović – Mostar
3. Renato Grgatović – Split

Igrači do 39 godina
1. Ivan Bobaš – Vitez
2. Nikola Jurić – Mostar
3. Aldo Miše – Trogir
3. Marko Šimunović – Mostar

Parovi
1. Marin Ostojić/Ljubiša Milošević (Čitluk/Beograd)
2. Dragan Šuković/Zoran Vujičić (Herceg Novi/Herceg Novi)
3. Dragan Šakota/Ivan Bobaš (Čitluk/Vitez)
3. Mario Prusina/Žarko Valentić (Čitluk/Zagreb)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1049573751856919.1073743124.252864094861226&type=1&l=361fdea4f3

WordPress Video Lightbox