Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Međugorje preokretom u drugom poluvremenu svladalo Briješće

Rukometaši HKR Međugorje večeras su u Čitluku pobijedili RK Briješće 28:25. U utakmici Prve lige FBiH – skupina Jug, Međugorje je uspjelo pobijediti ekipu iz Sarajeva nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Naime, Briješće je bolje odigralo prvo poluvrijeme i na odmor otišlo s pet pogodaka prednosti (15:10), no Međugorje je u nastavku uspjelo nadoknaditi zaostatak i preokrenuti rezultat. Sjajnom igrom u drugom poluvremenu HRK Međugorje došao je do pobjede 28:25.

Odličan u redovima domaće ekipe bio je Matej Beljo s devet postignutih pogodaka. Beljo, koji je u karijeri nastupa i za RK Izviđač, u igru je ušao u drugom poluvremenu i na poziciji desnog krila odigrao utakmicu na visokom nivou, baš kao i njegovi suigrači, te je utakmicu završio kao najbolji strijelac, dok je Ivan Stojić također bio jako raspoložen i postigao je sedam pogodaka.

Kod gostiju Bilal Čaušević utakmicu je završio postigavši osam pogodaka.

HRK Međugorje: Krasić, Pavlović, Dugandžić, Stojić 7, Ostojić, Barbarić 1, Cvitić, Pehar 1, Knezović 4, Milijević 5, Rozić 1, Vasilj, Beljo 9, Mijatović, J. Pehar. Trener: Dragan Ćavar.

RK Briješće: Ajanović, Bašić, Đulić 3, Ombaša 4, Čaušević 8, Sadiković 5, Mahmutvić, Pašić, Rahman 3, Brković, Brkić, Musić, Bašić, Agović, Božić 2, Halilović. Trener: Jasmin Slatina.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1191115397702753&type=1&l=575fe6ec7f

WordPress Video Lightbox