Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Brotnjo jesenski dio sezone završilo na četvrtom mjestu

Jesenski dio sezone u Drugoj ligi FBiH – skupina Jug nogometaši HNK Brotnjo završili su s 26 osvojenih bodova. Čitlučani su danas na Barama pobijedili HNK Branitelj 4:2 te su jesenski dio sezone završili zauzevši četvrto mjesto na ljestvici.

Strijelci za HNK Brotnjo u današnjoj utakmici bili su: Antonio Milićević, Nikola Bevanda, Tomislav Sušac i Petar Krešimir Milićević, dok su pogotke za HNK Branitelj postigli Robert Bunoza i Dražen Marić.

Momčad trenera Davora Juričića u vodstvo je doveo Antonio Milićević u 7. minuti. Prednost Brotnja u 27. povisio je Nikola Bevanda, a Tomislav Sušac i Petar Krešimir Milićević u nastavku su Brotnju donijeli veliku prednost od 4:0. U posljednjih deset minuta Robert Bunoza i Dražen Marić uspjeli su ublažiti Braniteljev poraz.

U jesenskom dijelu sezone HNK Brotnjo je na domaćem terenu svladao sve protivnike, dok je na gostovanjima ostvario samo jednu pobjedu i dva remija te će u proljetni dio prvenstva krenuti iza Posušja, Klisa i Neuma s kojim ima jednak broj bodova.

HNK Brotnjo: Bulić, Soldo, Primorac, A. Milićević, Rozić (od 79. L. Bevanda), P. K. Milićević, D. Milićević, Karačić (od 72. Barać), Prusina (od 55. Bencun), Sušac, Bevanda.

HNK Branitelj: Vukić (od 64. Miljko), Beriša (od 60. Trboglav), Martinović, Ajanić, Marić, Vranković, Agić, Bunoza, Smoljan, Tomičić, Džemić.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1191696027644690&type=1&l=2f1cab8076

WordPress Video Lightbox