Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Martina Prga nova juniorska prvakinja BiH u troskoku

Natjecatelji Atletskog kluba Brotnjo proteklog vikenda nastupali su na državnim dvoranskim prvenstvima BiH i Hrvatske. Kao i nebrojeno puta do sada bili su jako uspješni, a najuspješnija je bila Martina Prga sa osvojenim naslovom juniorske prvakinje BiH u troskoku i viceprvakinje u skoku u dalj.

Dvoransko prvenstvo BiH za starije uzrasne kategorije (mlađi juniori/ke U18, juniori/ke U20 i seniori/ke) održano je 5. i 6. veljače u Zenici i Sarajevu. Natjecatelji AK Brotnjo bili su uspješni, a u osvrtu na njihove nastupe iz AK Brotnjo su istaknuli:

Naši atletičari i atletičarke nastupili su na ovom natjecanju te su osvojili šest državnih medalja. Najuspješnija je bila Martina Prga koja je postala državna prvakinja u disciplini troskok, a u skoku u dalj zauzela je drugo mjesto u kategoriji juniorki U20. Treća mjesta u kategoriji mlađih juniora/ki U18 osvojili su: Josip Ivanković – troskok, Petra Pavlović – skok u dalj, Marija Dujmović – bacanje kugle i Helena Bevanda – skok u vis.

U proteklu subotu u Zagrebu je također održano Državno juniorsko U20 dvoransko prvenstvo Hrvatske.

Također i na ovome natjecanju imali smo predstavnike, a najuspješnija je bila Anna Ćurković koja je u skoku u dalj osvojila treće mjesto – istaknuto je u priopćenju AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox