Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Marija Ivanković popravila osobni rekord i osvojila peto mjesto na Prvenstvu Mediterana

Jučer je u francuskom Miramasu održano prvo dvoransko prvenstvo Mediterana za mlađe seniore i seniorke U-23. Atletski klub Brotnjo na ovome prvenstvu, nastupajući za reprezentaciju Hrvatske, predstavljala je Marija Ivanković. Marija je nastupila u disciplini troskok gdje je sa novim apsolutnim osobnim rekordom od 12.31m zauzela odlično 5. mjesto i time se upisala u povijest atletike u Brotnju kao prva predstavnica iz našeg kraja u ovom natjecanju. Ovo je tek drugo natjecanje u ovoj sezoni, a Marija je na oba natjecanja pokazala odličnu formu pred predstojeći dio sezone na otvorenom.

Jako sam zadovoljna ovim rezultatom, ovo je za mene kruna dosadašnje karijere. Jedno veliko iskustvo za mene i veliki poticaj za nastavak karijere. Nadam se da će me ozljede zaobići i da ću u nastavku sezone, a pogotovo na otvorenom prvenstvu nastaviti sa odličnim rezultatima. Hvala mom treneru Bojanu Ubiparipu i svima u Upravi kluba. Također hvala svima iz ASK-a Split za koji nastupam u Hrvatskoj – kazala je Marija Ivanković.

Moramo spomenuti da je rezultat ostvaren u dvorani, a da mi većinu treninga provodimo na otvorenom u hladnim danima i improviziranoj mini dvorani, tako da je ovaj rezultat još vrjedniji. Naravno da smo svi ponosni i zadovoljni uspjehom Marije i samog kluba i da očekujemo još uspješniju sezonu i od ostalih naših članova – poručili su iz AK Brotnjo.

 

WordPress Video Lightbox