Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići

Nacrt Urbanističkog plana naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići stavljen je na javnu raspravu koja će trajati do 22. ožujka 2019. godine. U vremenu trajanja javne rasprave, zainteresirane fizičke i pravne osobe moći će izvršiti uvid u Nacrt Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići, sudjelovati u javnoj prezentaciji nacrta plana te tijekom trajanja javne rasprave dostaviti u pisanom obliku svoje prijedloge, primjedbe, sugestije, zahtjeve i slično na protokol u Centru za pružanje usluga građanima – šalter sala Općine Čitluk.

Za vrijeme trajanja javne rasprave Nacrt Urbanističkog plana bit će izložen u predvorju Općine Čitluk i na web stranici Općine Čitluk, u prostorijama MZ Međugorje (Gljivara) i u prostorijama Osnovne škole Bijakovići.

Javno izlaganje-prezentacija Nacrta plana održat će se 4. veljače 2019. godine (ponedjeljak), s početkom u 12 sati, u dvorani župe sv. Jakova u Međugorju (žuta dvorana).

Pored navedenog, svi zainteresirani tijekom trajanja javne rasprave moći će izvršiti javni uvid u Nacrt plana u prostorijama Općinske službe za graditeljstvo i prostorno uređivanje u vremenu od 12 do 15 sati.

Krajnji rok za dostavljanje prijedloga, primjedbi, sugestija i sličnog je 22. ožujka, a prijedloge, primjedbe i sugestije treba dostaviti u pisanom obliku sa navedenim imenom i prezimenom, te točnom adresom podnositelja, inače neće biti uzete u razmatranje.

U prilozima Vam donosimo Javni poziv, karte i ostale dokumente na kojima možete vidjeti detalje vezane za Nacrt Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići.

Prilozi:

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići    

–  Stanje prostornog uređenja  

Namjena i korištenje prostora 

Uvjeti korištenja i zaštite prostora 

Režim provedbe  

Promet 

–  Vodovod i kanalizacija  

Energetika 

Sintezni prikaz  

Urbanistički plan za urbano područje naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići – tekst  

– Odluka o provođenju Urbanističkog plana

Obrazac za dostavu prijedloga, primjedbi i mišljenja – Nacrt Urbanističkog plana za urbano područje naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići  

 

WordPress Video Lightbox