Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Marija Ivanković ponovno osvojila naslov prvakinje Hrvatske u troskoku

Proteklog vikenda u Rijeci je održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke u organizaciji Atletskog kluba Kvarner. Na prvenstvu u Rijeci nastupili su u članovi Atletskog kluba Brotnjo, a na ovom natjecanju najuspješnija je bila Marija Ivanković.

Na državnom prvenstvu Hrvatske nastupili su i naši članovi, a najuspješnija je bila Marija Ivanković koja je postala nova, stara, državna prvakinja u disciplini troskok sa rezultatom od 12.60 m. Marija je tituli državne prvakinje pridodala i treće mjesto u disciplini skok u dalj. Atletski klub Brotnjo pokazao je još jednom da je iza njega jedna od najuspješnijih sezona, a dokaz tome je osvajanje medalja na svim državnim prvenstvima – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

Također, Atletski klub Brotnjo uputio je poziv svim ljubiteljima atletike da dođu na međunarodni atletski miting „Memorijal Bože Gagro“ koji će se u Čitluku održati u subotu, 14. rujna.

Atletski miting započet će u 13 sati i njegovim održavanjem započet će program 64. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa „Brotnjo 2019.“.

WordPress Video Lightbox