Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

KK Brotnjo-Hercegovina ima sedam novih državnih prvaka

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste u Jastrebarskom. Na prvenstvu je nastupilo više od 600 natjecatelja u uzrastu od 2007. do 2014. godišta, a natjecatelji KK Brotnjo-Hercegovina bili su jako uspješni.

Na spomenutom Prvenstvu Hrvatske mlade ekipa KK Brotnjo-Hercegovina osvojila je 20 odličja, sedam zlatnih, četiri srebrna i devet brončanih.

Zlatne medalje osvojili su: Luka Grbavac, Pero Džida, David Paponja, Marta Grgić, Elena Raič, Iva Lovrić i Emanuela Stojić.

Srebrne medalje osvojili su: Željko Pervan, Ivana Juričić, Marta Stojić i Lucija Prskalo.

Brončane medalje osvojili su: Dane Juričić, Ivano Ivanković, Ante Bevanda, Martin Mandžo, Marija Sofija Juričić, Eva Krasić, Marta Prskalo, Stela Bulić
i Mia Musa.

Čestitamo svima,osvajačima odličja i onima koji su ovaj put bili manje uspješni. Također, čestitamo Hrvatskom karate savezu na odličnoj organizaciji natjecanja. Hvala puno roditeljima koji su u ova teška vremena za sport ipak dovodili redovito djecu na treninge, te Općini Čitluk i svim prijateljima kluba na pomoći u odlasku na natjecanje – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina uz napomenu kako se svi članovi kluba vesele novim natjecanjima.

WordPress Video Lightbox