Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Katarina Prusina, Luka Ćurković i Lucia Ćurković novi državni prvaci BiH u dvorani

Proteklog vikenda u Zenici je održano Državno dvoransko prvenstvo BiH za starije kategorije, čiji je domaćin bio Atletski klub Zenica. Natjecanje je održano u tri starosne kategorije: mlađi juniori, stariji juniori i seniori, a prvi dan održana su natjecanja u trčanju na 60 metara i 60 metara s preponama, dok su drugog dana održana natjecanja u disciplinama skok u dalj i troskok.

Atletičari Atletskog kluba Brotnjo nastupili su na Državnom prvenstvu BiH, a svoj nastup su uspješno okončali osvojivši osam medalja i to: tri zlatne, tri srebrne i dvije brončane.

Novi državni prvaci postali su Katarina Prusina na 60 m prepone, Katarina je još osvojila drugo mjesto u troskoku i treće u skoku u dalj, te je s tri osvojene medalja na državnom prvenstvu bila najuspješnija atletičarka AK Brotnjo na ovom natjecanju.

Državni prvak je i Luka Ćurković u skoku u dalj, a Luka je osvojio i drugo mjesto u troskoku. Lucia Ćurković je u disciplini troskok također postala državna prvakinja, a u skoku u dalj osvojila je i drugo mjesto za starije juniorke.

Osmu medalju za AK Brotnjo osvojio je Gabrijel Gagro u disciplini troskok, koji je zauzeo treće mjesto.

Ovim natjecanjem nastavljena je uspješna dvoranska sezona za naš klub – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox