Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Josipa Dragićević prvakinja Hrvatske u skoku u dalj

Josipa Dragićević, atletičarka AK Brotnjo, proteklog je vikenda osvojila naslov državne prvakinje Hrvatske na prvenstvu za starije juniore/juniorke (U2O) u disciplini skok u dalj. Državno prvenstvo Hrvatske za starije juniore/juniorke održano je u organizaciji AK Kvarner iz Rijeke, a u konkurenciji 40 atletskih klubova iz cijele Hrvatske natjecatelji AK Brotnjo osvojili su četiri nove državne medalje.

Dragićević je, nakon osvojene titule dvoranske juniorske prvakinje, osvojila naslov prvakinje i na otvorenom. Za novu titulu Josipi je bio dovoljan skok od 5.56 m.

Viceprvaci Hrvatske postali su Filip Kozina u troskoku sa skokom od 13.85 m. Iako je imao identičan skok kao i prvoplasirani, Filipu je pripalo drugo mjesto zbog slabijeg drugoga skoka. Lucia Ćurković je također bila druga u troskoku sa novim osobnim rekordom od 11.40 m.

Četvrtu medalju za AK Brotnjo osvojio je najmlađi član državnog prvenstva Luka Ćurković, koji je u dosta jakoj konkurenciji zauzeo odlično treće mjesto u skoku u dalj sa rezultatom od 6.65 m, navedeno je u priopćenju iz AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox