Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Jim Caviezel posjetio Udrugu „Susret“

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojima brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka na području općine Čitluk. U njegovoj pratnji tijekom posjeta bili su supruga Kerri, troje djece i prijatelji.

Dragica Jerkić i Ivo Bevanda, članovi rukovodstva Udruge „Susret“ su obitelj Caviezel upoznali sa aktivnostima Udruge „Susret“ te su zajedno obišli prostorije u kojima Udruga egzistira, kao i nedavno izgrađeni senzorni park.

Jim Caviezel sa članovima obitelji proveo je ugodne trenutke u druženju s članovima udruge, nakon kojeg je bio pun pozitivnih dojmova, zbog čega je rekao kako će rado ponovno posjetiti djecu s poteškoćama u razvoju koja su ga srdačno dočekala u svom lijepo uređenom sjedištu u Potpolju.

„Vjerujem da nema osobe koja nije čula za Jima Caviezela. U ime svih roditelja i članova Udruge „Susret“ zahvaljujem se na posjeti. Mogu samo reći da nam je ovo veliki poticaj za daljnji rad“ – rekao je Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“.

Proslavljeni glumac nebrojno puta je istaknuo kako Međugorje ima posebnu ulogu u njegovom životu te da mu je mjesto mira i molitve promijenilo život. Caviezel je krajem svibnja sudjelovao na velikom duhovnom događaju „Progledaj srcem“ koji je održan u zagrebačkoj Areni.

 

WordPress Video Lightbox