Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada na javnim visokoškolskim ustanovama u akademskoj 2023/2024 godini

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada na javnim visokoškolskim ustanovama u akademskoj 2023/2024 godini.

Predmet Javnog poziva je ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada-sufinanciranje upisa u novu akademsku godinu 2023/2024 u obrazovnim ustanovama kod redovitog studiranja na javnim visokoškolskim ustanovama sa sjedištem u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (čije ustrojbene jedinice imaju sjedište na području Hercegovačko-neretvanske županije) djeci branitelja iz Domovinskog rata, iz raspoloživih sredstava Ministarstva za pitanja branitelja/boraca HNŽ/K, utvrđenih Proračunom HNŽ za 2023. godinu, kao i studenata koji studiraju na visokoškolskim ustanovama van HNŽ, temeljem Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2023. godinu za Ministarstvo za pitanja branitelja/boraca.

Prijavu je obvezno izvršiti putem LINKA.

Posebna napomena:
Pored elektronske prijave-zahtjeva podnesenog putem on-line obrasca navedenog u linku iznad, podnositelj zahtjeva obvezno isti printa, potpisuje i Ministarstvu dostavlja posredstvom pošte na adresu: Ministarstvo za pitanja branitelja/boraca HNŽ-a, Kralja Petra Krešimira IV. br. 8/A, 88000 Mostar ili na protokol Ministarstva, zajedno sa ostalom potrebnom dokumentacijom.

Prilog:

Javni poziv

Izjava

WordPress Video Lightbox